Yritys

Yritys sivulla on yrityksesi yhteystiedot. Muokkaa -painiketta painamalla pääset muokkaamaan tietoja.

Yritykselle on luotu tilin avauksen yhteydessä oma kirjautumissivu, tämä on tarkoitettu jos kirjautuminen tapahtuu työpaikalla yleisellä tietokoneella.

Lisäpääkäyttäjä -painikkeen alta näet kaikki yrityksen lisäpääkäyttäjätunnukset. Lisäpääkäyttäjän luonti onnistuu lisää lisäpääkäyttäjä -painikkeella.

API-avain -painikkeen alta voit kopioida tai generoida uuden API-avaimen. API-avain -painike on näkyvillä vain sellaisilla yrityksillä joilla se on kytketty käyttöön. Mikäli haluatte käyttää Duunissa.fi-palvelun asiakasrajapintaa ottakaa yhteyttä tuki@duunissa.fi.

Yrityksen poistaminen- painikkeella voidaan tili poistaa, ja kun tämän toiminnon on varmistanut niin kaikki tilin tiedot poistuu palvelusta.

Lisäpääkäyttäjät/Osastovastaavat

Duunissa.fi-palvelun käyttöä ja hallinnointia helpottamiseksi on palveluun mahdollista lisätä lisäpääkäyttäjätunnuksia. Lisäpääkäyttäjätunnuksia ei lasketa palvelun pakettiin mukaan vaan niitä voidaan lisätä vapaasti tarvittaessa. Lisäpääkäyttäjätunnuksen lisääminen ja muokkaus tapahtuu Yritys -sivulla kohdasta Lisäpääkäyttäjät. Ainoastaan pääkäyttäjä voi hallinnoida lisäpääkäyttäjätunnuksia.

Lisäpääkäyttäjätunnusta lisättäessä tulee palveluun syöttää lisäpääkäyttäjän nimi ja käyttäjätunnus. Lisäpääkäyttäjätunnukseen on suositeltavaa lisätä myös sähköpostiosoite salasanan resetointia varten. Jos lisäpääkäyttäjällä on myös työntekijätunnus ei samaa sähköpostiosoitetta voi käyttää. Tarvittaessa suosittelemme poistamaan sähköpostiosoitteen työntekijätunnuksesta ja liittämään sen lisäpääkäyttäjätunnukseen.

Lisäpääkäyttäjätunnukselle voidaan määritellä erilaisia oikeuksia palveluun.

Nämä oikeudet ovat:

Osastovastaava on lisäpääkäyttäjätunnus joka on sidottu tiettyyn osastoon. Osastovastaavalle määritetyt oikeudet rajautuvat kyseisen osaston työntekijöihin ja näin ollen osastovastaava ei esimerkiksi pysty muokkaamaan toisen osaston työntekijöitä.