Etusivu

Duunissa.fi-palvelun pääkäyttäjäpuolen etusivu koostuu seuraavista näkymistä:

• Reaaliaikainen seuranta

• Viimeisimmät työvuoron aloitukset ja lopetukset

• Tilauksesi

• Pikakatsaus työtunteihin

• Lomatilanne tänään

• Poissaolot tänään

• Järjestelmätiedotteet

Viimeisimmät työvuoromuokkaukset

Reaaliaikainen Seuranta

Reaaliaikaisen seurannan alla näet kaikki yrityksen aktiiviset työntekijät. Listaa voi myös suodattaa projektikohtaisesti alasvetovalikosta. Tällöin listassa näytetään kyseiseen projektiin liitetyt työntekijät.

Työntekijän kohdalla näytetään hänen viimeisin toimintansa sekä tämän toiminnan ajankohta. Lisäksi reaaliaikaiseen seurantaan tulee informaatio käynnissä olevasta

• Tauosta

• Matkasta

• Etätyöstä

• Projektista

• Projektiryhmästä

• Lomasta

• Poissaolosta

Työvuoron päättäminen pääkäyttäjän toimesta

Reaaliaikaisen seurannassa aloitettua työvuoroa merkitsee vihreä nuoli sekä vihreällä näkyvä leimauksen ajankohta. Mikäli pääkäyttäjän täytyy päättää käynnissä oleva työvuoro työntekijän puolesta, onnistuu se leimausajankohdan oikealla puolella löytyvästä punaisesti ikonista.

Viimeisimmät työvuoron aloitukset ja lopetukset

Viimeisimmät työvuoron alitukset ja lopetukset -otsikon alta löydät yrityksen tilin alla tehdyt viimeisimmät työvuorot omissa työvuorokorteissaan. Työvuorokortissa näkyy kaikki työvuoroon liitetty tieto. Mikäli haluat muokata työvuoroa, onnistuu se työvuorokortin oikeassa yläkulmassa olevasta ikonista. Jälkikäteen muokattuun työvuoroon tulee keltainen "muokattu"-laatikko. Tämä muokatusta työvuorosta kertova merkintä tulee työvuorokorttiin myös silloin, jos työntekijä itse muokkaa työvuoroa jälkikäteen.

Tilauksesi

Tilauksesi-kohdassa näet yrityksenne tilaukseen liittyvät perustiedot, kuten nykyisen tilauspaketin sekä tilauksen erääntymispäivän.

Mikäli näet "Tilaukseesi ei ole liitetty voimassaolevaa maksukorttia" -tekstin, tarkoittaa se sitä, että tiliin ei ole liitetty maksukorttia lainkaan tai tiliin liitetty maksukortti on vanhentunut. Mikäli olette sopineet palveluntarjoajan kanssa laskutuksesta, tämä tilanne ei vaadi toimenpiteitä. Muussa tapauksessa voitte lisätä tai vaihtaa maksukorttia painamalla "Päivitä paketti".

Pikakatsaus työtunteihin

Pikakatsaus työtunteihin näyttää muutamia koontilukuja yrityksen viimeaikaisista tunneista.

Lomatilanne tänään

"Lomatilanne tänään" näyttää kaikki ne työntekijät, jotka ovat lomalla sekä loman ajanjakson.

Poissaolot tänään

"Poissaolot tänään" näyttää kaikki ne työntekijät, joilla on poissaolomerkintä kuluvalle päivälle.

Järjestelmätiedotteet

Järjestelmätiedotteisiin tulee Duunissa.fi-palvelun tiedotteita esimerkiksi palveluun tehdyistä uudistuksista, sovellusten päivityksistä, käyttökatkoksista sekä muista asiakkaidemme kannalta tärkeistä uutisista.

Viimeisimmät työvuoromuokkaukset

"Viimeisimmät työvuoromuokkaukset" listaa yrityksen tilin alla tapahtuneet työvuoromuokkaukset sekä pääkäyttäjien että työntekijöiden toimesta. Yrityksen kaikkia työvuoromuokkauksia pääset tarkastelemaan "Näytä kaikki muokkaukset" -painikkeen kautta.