Kalenteri

"Kalenteri" -sivulla voi tarkastella kuukauden lomia, saldovapaita sekä poissaoloja. Sivulla voi myös lisätä sekä muokata lomia ja saldovapaita. Kalenteri listaa myös Suomen viralliset pyhäpäivät. Kuukautta voi vaihtaa vasemman ja oikean yläreunan nuolista.

Lisätietoja kalenterin näkyvyydestä kohdassa Lisäpääkäyttäjät/Osastovastaavat.

Lomat

Pääset lisäämään lomia sivun yläreunan "+Loma" -napista. Uusi loma sivulla voit valita kenelle loma merkitään sekä loman alkamis- ja päättymispäivämäärät. Tämän lisäksi on lomaan mahdollista liittää vapaavalintainen lisätieto.

Loman muokkaaminen ja poistaminen tapahtuu valitsemalla loma kalenterista. Loman muokkaus sivulla voit vaihtaa loman alkamis- ja päättymispäivämäärää, muokata loman lisätietoja, vaihtaa lomalle merkittyä henkilöä tai poistaa loman kokonaan "Poista loma" -napista.

Saldovapaat

Työaikapankin ollessa käytössä voi kalenteriin lisätä saldovapaita yläreunan "+Saldovapaa" -napista. Työaikapankin ollessa pois päältä nappi poistuu sivulta. Uusi saldovapaa sivulla voit valita kenelle saldovapaa merkitään sekä saldovapaan päivämäärä. Tämän lisäksi saldovapailla on aloitus- ja lopetusajankohta. Oletuksena palvelu ehdottaa saldovapaan kestoksi yritykselle asetettua työpäivän oletuspituutta. Saldovapaan koko kesto vähennetään työntekijän työaikapankista ja saldovapaan kestoa voi muuttaa tarvittaessa. Saldovapaalle voi myös määrittää vapaavalintaisen lisätiedon.

Saldovapaan muokkaaminen ja poistaminen tapahtuu valitsemalla saldovapaa kalenterista. Saldovapaan muokkaus sivulla voit muokata saldovapaan päivämäärää, alkamis- ja päättymisaikaa sekä lisätietoja. Saldovapaan voi poistaa saldovapaan muokkaus sivun Poista saldovapaa-napista.

Poissaolot

Kalenterissa näkyy myös kaikki kuukauden poissaolot. Valitsemalla poissaolon avautuu kyseisen henkilön poissaolot.

Kalenteria voi tarkastella myös viikko- tai päiväkohtaisesti kyseisistä napeista. Tänään-napista kalenteri palaa kuluvan kuukauden, viikon tai päivän kohdalle.

Projektisuunnittelu

Kalenterista löytyy päiväkohtainen projektisuunnittelu. Valitsemalla kalenterista tietyn päivän pääsette kyseisen päivän projektisuunnittelunäkymään. Näkymässä voit määrittää päivälle projektin valitsemalla sen nimen listasta. Tämän jälkeen voitte määrittää sen työntekijät. Työntekijät näkevät omassa kalenterissaan heille asetetun projektin.

Jos poistat poistat projektin valinnan, poistuu se valitulta päivältä. Tehdyt työtunnit eivät silti häviä.