Osastot

Osastot-sivulla näet kaikki yrityksesi osastot. Osastoja voidaan käyttää myös mm. aliurakoitsijoita varten.

Lisäpääkäyttäjän ja työntekijän voi liittää osastoon. Asettamalla lisäpääkäyttäjän osastovastaavaksi on hänellä pääsy vain kyseisen osaston työntekijöihin, projekteihin ja raportteihin. Vastaavasti työntekijän ollessa liitettynä osastoon kuuluu hänen tuntinsa kyseisen osaston kokonaistunteihin.

Sivulla näkyy osastoista seuraavat tiedot:

  • Osaston nimi ja tyyppi

  • Osastoon liitetty osastovastaava

  • Osastoon liitettyjen työntekijöiden määrä

  • Osaston luomispäivä

Tämän lisäksi sivulla on +Osasto -nappi uuden osaston lisäämiseksi sekä Muokkaa -painiketta osastojen poistamiseksi.

Sivulla voitte myös klikata minkä tahansa osaston nimeä päästäksenne osastoseurantaan. Tässä näkymässä voitte tarkastella kuhunkin osastoon kuukausittain kertyneitä tunteja. Pudotusvalikosta voitte valita haluamanne kuukauden ja vuoden jonka jälkeen näette jokaisen osaston kyseisenä kuukautena tehdyt tunnit.

Osaston lisääminen ja poistaminen

Painaessa +Osasto -napista pääsette lisäämään uuden osaston. Uuden osaston lisäyksessä Annetaan osastolla nimi sekä valitaan yhteyshenkilö, valittu yhteyshenkilö näkyy osaston työntekijöille. Osaston tyyppi on myös mahdollista määrittää tarvittaessa. Osaston tyypin ollessa Alihankkija/Aliurakoitsija tai Vuokratyöntarjoaja tulee osastolle antaa myös kyseisen yrityksen Y-tunnus.

Osaston poistaminen tapahtuu painamalla Muokkaa-napista, rastittamalla ruutu poistettavan osaston edestä ja painamalla Poista valitut.

Osaston poistaminen on mahdollista vain jos siihen ei ole liitetty työntekijöitä tai osastovastaavaa (Pääkäyttäjän tunnus näkyy edelleen osastovastaavan kohdalla mutta tämä ei estä osaston poistamista). Mikäli muokkaus näkymässä ei näy osaston valintaruutua tulee osaston työntekijät ja osastovastaava käydä ensin siirtämässä pois osastosta. Valittuanne halutut osastot poistamista varten voitte vahvistaa poiston sivun alareunan Poista valitut-napista.