Tiedotteet

Tiedotteen lähetys

"Tiedotteet" -sivulla voit lähettää ja lukea palvelun sisäisiä viestejä ja tiedotteita.

Työntekijät saavat saapuneesta viestistä puhelimeen push-ilmoituksen, mikäli push-ilmoitukset ovat sallittu Duunissa.fi-sovelluksesta.

Tiedotteita ja viestejä voidaan lähettää Duunissa.fi-palvelussa ainoastaan työntekijöiden ja pääkäyttäjien välillä. Työntekijätilien välillä ei voida lähettää viestejä.

"Tiedotteet" -sivulle tulee näkyviin myös työntekijöiden Duunissa.fi-sovelluksesta lähettämät viestit sinulle. Saat näistä myös sähköpostiin ilmoituksen, mutta huomioithan, että sähköpostiin saapuneeseen ilmoitukseen ei voi vastata.

"+Tiedote" -painiketta painamalla voidaan luoda uusi viesti, jolle annetaan otsikko ja sisältö. Viestin voidaan lähettää yrityksen työntekijöille ja se on luettavissa työntekijän Duunissa.fi-sovelluksessa "Tiedotteet" -sivulla. Tiedotteen vastaanottajiksi voidaan valita joko kaikki tai yksittäisiä työntekijöitä.

Voit poistaa viestin painamalla "muokkaa" -painiketta ja valitsemalla ne viestit, jotka haluat poistettavan. Vahvista tiedotteen poisto "poista valitut" -painikkeesta.