Poissaolot

Poissaolon lisäys

"Poissaolot" -sivulla näet kaikki yrityksen työntekijät sekä heidän kaikkien poissaolojen määrän. Painamalla työntekijän nimeä pääset näkymään, jossa voit selata työntekijän poissaolotietoja kuukausittain.

Poissaolon syyt ovat:

• Sairaus

• Henkilökohtainen ja

• Muu poissaolo

• Muu poissaolo voidaan nimetä asetukset sivulla uudelleen

Poissaoloa ei voida luoda päivälle, jossa on työvuoro.

Poissaoloja käsitellään myös yrityksen Asetukset -ohjeistuksissa.

Poissaolon lisääminen

"+Poissaolo" -painikkeesta voidaan lisätä työntekijälle uusi poissaolo. Poissaolon lisäämisessä pakolliset tiedot ovat

• Poissaolon alkamispäivä

• Poissaolon päättymispäivä

• Poissaolon tyyppi

Poissaolon poistaminen

Työntekijän poissaolo voidaan poistaa hakemalla poissaolo kyseisen työntekijän poissaolonäkymästä.

1. Paina "Muokkaa" -painiketta

2. Valitse poissaolo, joka halutaan poistaa

3. Vahvista poisto painamalla ensin Poista valitut ja tämän jälkeen Poista poissaolot.